Sports director

En total va romandre durant 13 temporades en la pedrera del F.C. Barcelona, passant per totes les categories, arribant a jugar durant dues temporades en el Barça Ath. on va coincidir amb Lionel Messi en el mateix equip, donant la casualitat que s’asseia al seu costat en el vestuari. Per a Alberto, es un orgull poder dir que el seu ex company, s’ha convertit en el millor jugador de la història. Finalment el nostre Director Esportiu, aconsegueix complir el seu somni, debutant amb el 1er equip del F.C. Barcelona davant el Benfica de Portugal, després de substituir a Carles Puyol.

con_ronaldo-300x252

Després de tants anys a la pedrera del FC Barcelona, ha estat company de jugadors de la talla de Leonel Messi, Andrés Iniesta, Sergio García, Oleguer Preses, Albert Jorquera, Joan Verdú, Dani Güiza, Roberto Trashorras, Victor Valdés, Mikel Arteta, Pepe Regna, Xavi Hernandez, Carles Puyol… i molts jugadors més que actualment estan jugant en 1ª o 2ª Divisió.

Una de les anècdotes més destacades de la seva etapa en el F.C. Barcelona, va ser als 17 anys d’edat, quan va tenir la gran sort de ser un dels elegits per anar a entrenar i compartir vestuari amb els jugadors de la millor selecció del món del moment, Brasil, selecció que va ser convidada per disputar un partit amistós contra el F.C. Barcelona, en la celebració del seu centenari. Es va donar la casualitat que per a l’entrenament de la selecció Brasilera, previ al dia del partit, necessitaven a 4 jugadors per completar els 22 d’un partit, sent Alberto un dels seleccionats. Alberto Aybar, va compartir entrenament al costat de grans jugadors com Ronaldo, Rivaldo, Romario, Roberto Carlos, Denilson… i molts més. Es va sentir privilegiat, doncs va complir un somni que molts nois haguessin volgut realitzar.